Ik zoek kinderopvang

Bent u op zoek naar kinderopvang? Dan zijn u en uw kind(eren) bij Kindcentrum de Marke van harte welkom. Wij verzorgen naast onderwijs namelijk ook kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. De opvang biedt voor kinderen een plek om met elkaar te spelen, gevarieerde activiteiten te doen en zich spelenderwijs te ontwikkelen. Ieder kind is uniek en heeft een eigen ritme waarin hij/zij zich plezierig voelt. Ons aanbod is erop gericht om kinderen van alle leeftijden uitdaging en plezier te bieden in een veilige en vertrouwde omgeving.  

Welke opvangvormen bieden wij aan? 

U kunt op Kindcentrum de Marke op doordeweekse dagen van 07.00 – 19.00 uur terecht voor opvang (0 tot 13 jaar).

We bieden de volgende opvangvormen aan:

Het kinderdagverblijf (0 tot 4 jaar), de peuteropvang met VVE (2 tot 4 jaar) en voor – en naschoolse opvang (4 tot 13 jaar) en vakantieopvang. Naast structurele opvang kunt u van al deze opvangsoorten ook op flexibele en/of incidentele basis gebruik maken. Meer info over onze opvangvormen vindt u in het menu links van deze tekst.

Rondleiding en aanmelden 
Wilt u een kijkje komen nemen bij onze opvanglocatie? Dan kunt u contact opnemen met de directeur van het kindcentrum, Anneke Lanjouw, telefoonnummer 0592-263113, of via het mailadres demarke@ckcdrenthe.nl.

  • Wilt u uw kind(eren) direct aanmelden? Zie hiervoor de pagina 'Aanmelden'.  U kunt ook contact opnemen met de backoffice van de kinderopvang van CKC Drenthe, tel. 0592-409865 of mail kinderopvang@ckcdrenthe.nl.  

    Ons kindcentrum maakt onderdeel uit van stichting CKC Drenthe – onderwijs en kinderopvang