Kinderdagopvang

Open vanaf 4 maart 2024!

Open ochtend op woensdag 14 februari 2024 van 9.00 - 12.00 uur

 

Opvang van 0 tot 4 jaar op een vertrouwde plek, met oog voor jouw kind
Binnen kindcentrum de Marke bieden wij dagopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Deze opvang biedt kinderen de kans om samen te spelen, te ontdekken en van elkaar te leren in een veilige en vertrouwde omgeving. Onze pedagogisch medewerkers zijn ervaren op het gebied van de verzorging en opvang van kinderen en geschoold in de ontwikkeling van kinderen van 0-13 jaar.

Onze kijk op kinderdagopvang  
Ieder kind is uniek en heeft z’n eigen ritme nodig om zich plezierig te voelen en om zich te mogen ontwikkelen. Voor de jongere kinderen hanteren we het ritme van thuis en daarnaast werken we met dagprogramma’s, die voor herkenning en een veilig gevoel zorgen. Ons aanbod is erop gericht om kinderen van alle leeftijden uitdaging en plezier te bieden, zodat ze zich prettig voelen en zich kunnen ontwikkelen. Kinderen spelen op de groep met leeftijdsgenootjes en zijn op dezelfde plek als eventuele oudere broers/zussen. Dat is makkelijk voor ouders/verzorgers en fijn voor de kinderen.   

Ons aanbod op Kindcentrum de Marke
KDV De Marke is dé plek voor kinderopvang waar we samen op weg gaan naar de toekomst van jouw kind. We zijn een kinderopvang waar we oog hebben voor elk kind en iedere ouder. De medewerkers van de opvang en het onderwijs vormen samen één team. Hierdoor werken we samen vanuit de visie van dalton. Oók op het kinderdagverblijf! We kijken goed naar wat een kind al kan en wat het kind nodig heeft om zich te ontwikkelen. De pedagogisch medewerker heeft hierin, naast een verzorgende, vooral een begeleidende rol. Hij of zij biedt uitdagende activiteiten aan om je kind te stimuleren een volgend stapje zelf te doen. Daarbij wordt je kind aangemoedigd en waar nodig is geholpen. En natuurlijk worden successen van je kind gevierd.

Wat maakt onze opvang uniek?

  • Wij zijn het kindcentrum in de buurt, waar we werken vanuit één visie en met één team.
  • We hebben korte lijnen met ouders en we werken samen aan de toekomst van jouw kind.
  • Samen spelen, zelf leren doen, bedenken wat je gaat doen of hebt gedaan, zelf keuzes leren maken; dalton is vanaf de start ons uitgangspunt.
  • Kinderen van het KDV kunnen vanaf 2 jaar meedoen met het peuterprogramma.

Meer informatie?
Bent u nieuwsgierig geworden? U bent te allen tijde welkom voor een vrijblijvende rondleiding op Kindcentrum de Marke. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met de backoffice van CKC Drenthe kinderopvang, tel. 0592-409865 of via de directie van ons kindcentrum, telefoonnummer 0592-263113.